Водни спортове

Връзки за водни ски

1 Mins read

Връзката е друга ключова част от оборудването за водни ски. Връзките не само осигуряват физическа подкрепа, но и правят по-приятно карането на скиора над вода.

Връзки за водни ски

Материалите, използвани в сградата от този вид, са многобройни, но сред тях гумената гума с дебелина 14 инча е отлично прилягаща. Металните му части са склонни да ръждясват с течение на времето. В резултат на това се уверете, че металната секция е изработена от неръждясващ материал като алуминий и че пасва добре на всеки тип крак.

Устройство за флотация

Въпреки факта, че ездачът е силен плувец, плаващо устройство със структура в стил яке е от съществено значение от съображения за безопасност. Състои се от едноклетъчни дунапрени, които са свързани с найлонови ленти.

Лентите също са покрити с втори слой винил. За да направят крепежните елементи устойчиви на ръжда, в тяхната конструкция се използват удароустойчиви полимери.

Водни ски Две въжета Въжета за теглене

Една единствена 75-футова дръжка съставлява конструкцията на празно въже за теглене. С цел плаване на вода, строителният материал трябва да бъде полиетилен или полипропилен.

Материалите за захващане на дръжката могат да бъдат съставени от метал или незавършено дърво. То трябва да се завърже по такъв начин, че въжето да е снадено с око на дръжката и ключалката, залепена в ставите.

Теглещи лодки – водни ски

Не винаги е необходимо да имате лодка с повече конски сили за водни ски. Хората, които се състезават в състезания, обикновено използват тези видове лодки. Малък двигател с конски сили, от друга страна, е достатъчен, ако играете само за забавление.

Теглещи лодки за водни ски

Лодките, използвани за тази цел, обикновено имат дължина от 14 до 20 фута. Скоростта, с която желаете да го карате, се определя изцяло от възможностите на скиора. За обикновен възрастен обикновено е приемлива скорост от 20-25 mph, докато за малки деца скорост от 15-20 mph обикновено е достатъчна.

Ездачът трябва да се държи далеч от двигателя и витлото на лодката с помощта на теглич или пилон.

Следва списък на някои от предпазните съоръжения, които трябва да се носят на борда на лодка за теглене:

  • Комплект за първа помощ
  • Пожарогасителят е устройство, което се използва за гасене на
  • Ключове и ключодържатели се носят във въздуха.
  • чифт гребла
  • Бар или пилон, използван за свързване на ски линията към ските.
  • Помпа или гаранция
  • Одобрени от DOT спасителни предпазители Стълба за качване
You may also like
Водни спортове

Регулиращи органи във водни ски

1 Mins read
Международната федерация по водни ски и уейкборд (IWWF), управителен орган, организира събития за водни ски по целия свят. Олимпийският комитет го признава…
Водни спортове

Ски скокове, състезания и шоу ски са популярни дейности.

1 Mins read
По време на шампионата Moomba Masters Waterski Championships в Мелбърн, Австралия, Райън Дод от Канада се състезава във финала на мъжкия скок….
Водни спортовеСърфиране

НЕВЕРОЯТНИ ФАКТИ ЗА СЪРФИРАНЕТО, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

1 Mins read
Сърфингът е спорт, който включва сърфиране по разбиващи се вълни към брега, обикновено със сърф. История и факти за сърфинга Произходът на…